På Ramkullen jobbar:

Sara Mohlin:
 Det är jag som driver Ramkullen. Jag bor och har mitt familjedaghem i Hejetorp, Ramdala. Här bor också min sambo Hampus och våra fyra barn. Nu har mina egna barn blivit så stora att alla går i skolan. Vi har en stor tomt med många fruktträd och bärbuskar. Lekstuga, gunga och sandlåda finns också. Bakom huset finns "Lomman" som är en liten skog med många härliga klätterträd, kojor och lekställen. Vi har en hund som heter Sindra som är en snäll men lite busig cockerspanieltik, hon älskar att följa med oss till skogen och leka. Vi har också tre katter: Tossan, Sotis och Essen. De gosar gärna en stund men för det mesta hålls de ute i skogen och jagar eller vad de nu gör. Utekaniner har vi också och en liten flock med ölandshöns som ger oss supergoda ägg!

Om mig:

Jag är 37 år och har jobbat i flera år på förskola. Den sista tiden jobbade jag dessutom med ett barn med downs syndrome. Jag har då lärt mig använda teckenspråk. Jag är utbildad barnskötare. Jag trivdes mycket bra med mitt tidigare jobb men har alltid drömt om att få vara "dagmamma" så när jag fick chansen till det sa jag upp mig från mitt jobb i förskolan.
 Djur och att vara ute i naturen är andra intressen jag har, jag tycker också om att sticka och handarbeta, gå på bio eller läsa en bra bok. Men största delen av min fritid spenderar jag nog på någon av mina barns fotbollsmatcher eller träningar.
Jag inspireras en del av waldorfpedagogiken och jag har gått de första två åren på utbildningen till waldorfförskollärare. Eftersom den tog upp för mycket av min fritid har jag gjort ett uppehåll i studierna för tillfället. Min verksamhet kommer att inspireras utav waldorfpedagogiken men vi känner oss också fria att ta in inspiration från många skilda håll.
Självklart har ni föräldrar också stort inflytande över hur ni vill att verksamheten ska se ut. 

Malin Mohlin:
Jag är 35 år och bor i Emmeryd, lite utanför Rödeby, tillsammans med min sambo Magnus och vår dotter Enya 2 år. Samt våra två katter, Shira och Ossie.

Om mig:

Jag har gått 3 års trädgårdsutbildning och är trädgårdsmästare i grunden. Har jobbat ca 9 år på Blekingeplantan i Nättraby. Sade upp mig när jag fick möjlighet att jobba med min syster Sara och barnen på Ramkullen, som är en grupp härliga barn! Jag tycker mycket om att vara ute i naturen, t.ex gå en promenad i skogen eller gå på upptäcksfärd med barnen.